Stichting Amonet

Home

 

Festival 'Worteldagen' is zowel kweekvijver als springplank:

Snel ter plekke

 Festival info

 

Sponsoren 2015:    Provincie Drenthe, Gemeente Noordenveld, Emmaplein foundation, Stichting Albino,         Stichting Lambers-Burger, Prins Bernard Cultuurfonds, RABObank.

50Vrienden in 2015               Wil je Worteldagen ook steunen en 50Vriend worden mail dan naar ina@worteldagen.nl 

 logo van de 50Vriend

Festival Worteldagen 2017

thema “In de wolken” - 2 t/m 5 juni

Ga voor alle actuele informatie over Worteldagen 2017 naar www.worteldagen.nl, dé festival-website!

let op: reserveringsnummer 06-16073347

Kleinschalig beeldend locatie theater festival:
Van 2 t/m 5 juni wordt festival Worteldagen voor de 12e keer georganiseerd in Norg, gemeente Noordenveld / Drenthe, het thema van dit jaar is "In de wolken". Het festivalteam is alweer actief met de voorbereidingen festival Worteldagen 2017.

Ook dit jaar zullen er ongeveer 50 theaterstudenten van diverse kunstopleidingen uit Groningen, Friesland, Overijssel en Utrecht deelnemen aan festival Worteldagen. Zij arriveren twee weken voor het festival in Norg om op een verassende locatie aan een performance te werken.

Een festival van vier dagen organiseren lijkt niet zo ingewikkeld, maar er komt nog redelijk wat om de hoek kijken, voor het zo ver is. We zijn daarom erg blij met de locatiehouders en vrijwilligers die dit samen met het festivalteam elk jaar weer naar een hoger plan tillen, waardoor het festival steeds meer wordt gewaardeerd en bezocht. Daarom voor de nieuwe bezoekers een tip; reserveer je kaarten, wil je op de bonnefooi langskomen, doe dat vooral op de zaterdag en 's avonds! Vaak zijn de kaarten voor de Pinkster zondag en maandag middag snel uitverkocht.

Dit jaar zullen we opnieuw samenwerken met de basisschool de Hekakker om de aankleding en de opening te verzorgen.

Het festival gaat zich dit jaar verplaatsen naar de Brinkstraat 1 in Norg, waar we op vrijdag 2 juni het 12e jaar zullen inluiden, zowel in en rondom het erf van deze prachtige Saksische boerderij, voorheen een locatie voor meerdere studenten tijdens het Worteldagen festival. Een bijzonder mooie plaats voor een bijzonder festival.
Wij hopen dat de nieuwsgierigheid hiermee is gewekt en we iedereen op deze plek van harte welkom kunnen heten.

 

Geef je op als vrijwilliger, klik hier voor meer informatie

Geef je op bij vrijwilligers@worteldagen.nl

 Lieve allemaal

Deze website www.amonet.nl vertelt veel over Worteldagen, maar is vooral een archief van voorbije jaren. Wil je de actualiteit van 2017 weten ga dan naar www.worteldagen.nl en lees daar alles over dit jaar. Wij hopen jullie terug te zien in een gezond, verdraagzaam, liefdevol en bovenal een vrij en creatief 2017.

Rob en Ina
Stichting Amonet

 

Home | Festival info | Worteldagen | NuNieuw | Organisatie | Archief | Contact | Vrienden

Meer informatie volg:

Follow Worteldagen on Twitter  

Web design:

BonhagenDigiProduction 07  -          Rob Reynders - last update: 020317

Voor de doelstellingen van stichting Amonet

Meer foto's --  klik hier

 

flyer WD2015 voorzijde