Stichting Amonet

Home

Wil je meer weten over  Worteldagen    /    Folly Art Norg    /    Podium Twee   gebruik het menu of klik hier.

                                           7-10 juni            4 augustus             30/31/1 augustus/september                                     

Stichting Amonet bestaat inmiddels 14 jaar en is de afgelopen jaren vooral bezig geweest met het organiseren van Festival Worteldagen. Vanaf 2018 zijn hier, naast een aantal kleinere activiteiten, Folly Art Norg en Podium Twee bijgekomen.
Folly Art Norg: Voor het tweede jaar in Norg. Tien folly’s staan verspreid in een fraaie route van 7 kilometer rond het dorp. Als bezoeker kun je wandelend of met de fiets de bouwwerken die op prachtige locaties zijn te vinden van 4 augustus t/m 1 september bekijken. Tien ontwerpers hebben met een gering budget van € 500 en een hoeveelheid energie hun folly gerealiseerd en dingen daardoor mee met de juryprijs van € 5.000. (lees verder). Kijk op de wedstrijdflyer (klik hier).
Podium Twee is een nieuw locatietheater festival in het Norg, gemeente Noordenveld, vanaf 2018 wordt een podium gecreëerd voor jonge nieuwe theatermakers. Jaarlijks zal in augustus een theaterweekend plaatsvinden waar een diversiteit aan theater uitvoeringen kan worden bezocht. Zie meer. Theater gecombineerd met eten op 30, 31 augustus en 1 september 2019. Drie verschillende theater makers / groepen hebben in 2018 hun première en voorstellingen gespeeld, het smaakte naar meer.
Festival Worteldagen het kleinschalige beeldend locatie theater, uitgevoerd door theaterstudenten van diverse kunst academies uit heel Nederland. Twee weken maken op locatie en vervolgens vier dagen performances tijdens het Pinksterweekend. In 2019 met als thema "Vreemde gezichten" van 7 t/m 10 juni in Norg. Zie www.worteldagen.nl
 

Vrijwilliger worden: lees hier meer, geef je op

 

 

Follow Worteldagen on Twitter  

Web design: BonhagenDigiProduction 07 - Rob Reynders - last update: 191218